Blogs

Kennismaken met Gerben en Rianne

Geschreven op 21 maart 2019

Gerben Vaanholt

Mijn naam is Gerben Vaanholt en sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij Senz Interim. Ik heb mijn hele werkzame leven tot nu toe in het voortgezet onderwijs gewerkt. Ik ben hier begonnen als docent wiskunde, heb vele verschillende functies vervuld en heb de laatste jaren gewerkt als leidinggevende van een onderwijsteam. Een uitdagende en leuke baan. Ik heb in die jaren veel kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen van onderwijs, het aansturen en leidinggeven aan onderwijsteams en het aansturen en uitvoeren van het onderwijslogistieke proces.

Voor mij is het nu tijd om een volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Bij Senz Interim krijg ik de kans om de kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan over en in het onderwijs, in te zetten om andere (onderwijs)organisaties verder te helpen in het proces van roostering, planning en het vertalen van (onderwijskundige) visie naar het onderwijslogistieke proces. In deze rol kan ik mijn ambitie om te zorgen voor kwalitatief en goed georganiseerd onderwijs waar maken, door het begeleiden, aansturen en ondersteunen van (onderwijs)organisaties.

Heeft u een vraag of hulp nodig? Ik ben te bereiken via gerben.vaanholt@senzinterim.nl

Rianne Kokhuis

Afgelopen januari ben ik gestart bij Senz Interim als Junior Consultant Planning en Roostering. Een mooie kans voor mij om een ander werkveld te ontdekken en mij erin te ontwikkelen. In voorgaande jaren ben ik werkzaam geweest in de financiƫle dienstverlening, onder andere als personeelsplanner. In deze periode heb ik voor mijzelf ontdekt dat in het roosteren mijn passie ligt en waar ik energie van krijg. De altijd terugkerende puzzel van het roosteren in de dynamische omgeving van het onderwijs klinkt voor mij als muziek in de oren waar ik graag mijn kwaliteiten voor in wil zetten. Deze kans heb ik dan ook met beide handen aangegrepen door te starten bij Senz Interim. Naast het roosteren wil ik mij ontwikkelen en inzetten voor vraagstukken en uitdagingen die er ontstaan binnen de onderwijsinstellingen.

Loopt u binnen uw onderwijsinstelling ergens tegen aan? Schakel mij dan in! Ik ben te bereiken via rianne.kokhuis@senzinterim.nl

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief