Event

Kennissessie: Hybride onderwijslogistiek

dinsdag 25 mei

Sinds de uitbraak van de Covid-19 pandemie in ons land is het onderwijs meer dan ooit in beweging. Onderwijs dat als vanzelfsprekend altijd fysiek op locatie plaatsvond moest opeens volledig online gegeven worden. Een hele uitdaging voor het onderwijs en zeker ook voor de onderwijslogistiek.

Nu zijn we op het moment aangekomen waarin we meer en meer vooruit kijken naar de tijd na Corona. Hoewel er nog veel onzeker is en er geen duidelijk tijdspad vast te stellen is, zal er een moment komen waarop we weer mogen en kunnen. Het zou zonde zijn om de kennis die iedereen nu noodgedwongen opgedaan heeft over het geven van online en hybride onderwijs met de daar bijbehorende planning zomaar op te geven. Neem alleen de mogelijkheid om bijvoorbeeld hoorcolleges na Corona online te blijven geven. Dit kan problemen die er voor Corona waren misschien wel oplossen.

De vraag is nu hoe je vanuit een onderwijslogistiek perspectief invloed uit kunt oefenen op deze ontwikkelingen. Hoe zorg je ervoor dat ook het onderwijslogistieke geluid gehoord wordt aan de tafel van de curriculumontwikkeling? Hoe onderbouw en motiveer je bepaalde voorstellen en keuzes?

In deze gratis online kennissessie willen we juist ingaan op deze vraag. Vanuit het onderwijslogistieke model gaan we samen op zoek naar mogelijkheden en aanknopingspunten waarmee jij onderwijslogistieke invloed uit kunt oefenen op ontwikkeling van het onderwijs. Welke vragen moet je stellen en hoe onderbouw en visualiseer je je voorstellen.

U kunt kosteloos deelnemen. Aanmelden kan d.m.v. het invullen van het inschrijfformulier.

Tijd en locatie
25 mei, 13:00 - 14:00
Online

Inschrijven event

  • Hidden

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief