Een nieuwe collega stelt zich voor

Terug naar blogs

Een nieuwe collega stelt zich voor

Geschreven op 10 augustus 2020

Mijn naam is Dorinda Lucas en ik ben sinds 1 augustus 2020 werkzaam bij Senz Interim als Junior Consultant Onderwijslogistiek. Ik heb ervaring in het onderwijs opgedaan als leerkracht basisonderwijs en ben recent afgestudeerd aan de Master opleiding Educational Science and Technology waar ik ervaring heb opgedaan met de wetenschappelijke en technologische kant van het onderwijs. Door mijn onderzoekende houding zie ik mogelijkheden tot verbetering en dit heb ik tijdens mijn studie en werk in het verleden vaak toegepast. Ik haal voldoening uit zichtbaar resultaat en verbetering.

Ik ben erg blij met de kans om voor Senz Interim te mogen werken, zodat ik de andere kant van het onderwijs kan verkennen en mijn kennis en vaardigheden kan toepassen die ik tot nu toe heb opgedaan. Ik zie het als een mooie uitdaging om hier mijn kennis te vergroten en onderwijs passend te maken op organisatorisch en strategisch vlak. Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen en ben gedreven om deze tot het best mogelijke resultaat te brengen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het onderwijsmodel, vul dan onderstaand formulier in.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.