Blogs

Benut je opleidingsbudget!

Geschreven op 18 november 2019

Een groot gedeelte van het opleidingsbudget wordt vaak niet besteed en verdwijnt dus eind december. Doe jezelf en je organisatie niet tekort. Maak nog dit jaar gebruik van het opleidingsbudget!

Vaak zien wij dat opleidingsbudgetten niet altijd volledig benut worden. Zonde natuurlijk, want met de juiste opleiding, workshop, training of coaching kun jij jezelf als onderwijslogistiek medewerker beter ontwikkelen. De regie nemen in je persoonlijke groei zorgt immers voor betere prestaties, motivatie en meer werkplezier!

Check de mogelijkheden!
Check wat de mogelijkheden zijn bij jouw onderwijsinstelling. Je kunt de opleidingsmogelijkheden bespreken met je leidinggevende, als team of individu.

Laat je opleidingsbudget niet verloren gaan!
Mocht het nou zo zijn dat er nog budget is maar je dit jaar geen tijd meer hebt voor persoonlijke ontwikkeling, dan kunnen wij de factuur nog wel dit jaar versturen. In 2020 kun je dan een training, workshop of coachingstraject bij ons volgen.

Daarnaast kun je samen met jouw collega’s het opleidingsbudget bundelen middels onze strippenkaart en ontvang je hier 5% korting voor als je de strippenkaart vóór 31 december 2019 aanschaft. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@senzinterim.nl

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief