Mijn naam is Fenke Pinkse en ik ben bijna 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Ooit begonnen als roostermaker ben ik inmiddels een expert op het gebied van planning en roostering. Ik heb het vak van plannen en roosteren door de jaren heen zien veranderen; van het ouderwetse planbord naar  systemen die de huidige onderwijslogistiek beter kunnen ondersteunen. Dat vraagt om een andere benadering van processen, keten denken en inzet van mens en middelen. Daarbij streef ik naar een integrale samenwerking met alle betrokkenen in het proces. Mijn opdrachtgevers vinden mij doelgericht, communicatief vaardig, analytisch sterk, enthousiasmerend en klantgericht. Ik haal energie uit procesverbeteringen en het begeleiden van teams.

Mijn naam is Gerben Vaanholt en sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij Senz Interim. Ik heb mijn hele werkzame leven tot nu toe in het voortgezet onderwijs gewerkt. Ik ben hier begonnen als docent wiskunde, heb vele verschillende functies vervuld en heb de laatste jaren gewerkt als leidinggevende van een onderwijsteam. Een uitdagende en leuke baan. Ik heb in die jaren veel kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen van onderwijs, het aansturen en leidinggeven aan onderwijsteams en het aansturen en uitvoeren van het onderwijslogistieke proces.

Bij Senz Interim zet ik de opgedane kennis en ervaring in om andere (onderwijs)organisaties verder te helpen in het proces van roostering, planning en het vertalen van (onderwijskundige) visie naar het onderwijslogistieke proces. In deze rol kan ik mijn ambitie om te zorgen voor kwalitatief en goed georganiseerd onderwijs waar maken, door het begeleiden, aansturen en ondersteunen van (onderwijs)organisaties.

Afgelopen januari ben ik gestart bij Senz Interim als Junior Consultant Planning en Roostering. Een mooie kans voor mij om een ander werkveld te ontdekken en mij erin te ontwikkelen. In voorgaande jaren ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening, onder andere als personeelsplanner. In deze periode heb ik voor mijzelf ontdekt dat in het roosteren mijn passie ligt en waar ik energie van krijg. De altijd terugkerende puzzel van het roosteren in de dynamische omgeving van het onderwijs klinkt voor mij als muziek in de oren waar ik graag mijn kwaliteiten voor in wil zetten bij opdrachtgevers.

Mijn naam is Nick Brinker en ik ben sinds 1 mei 2019 werkzaam bij Senz Interim als Junior Consultant Planning & Roostering. Door mijn opleiding tot bestuurskundige heb ik veel interesse en affiniteit met beleid en ben ik breed inzetbaar. Ik heb met mijn opleiding altijd de ambitie gehad mij te kunnen onderscheiden in de (semi) publieke sector en ben daarom erg blij met de kans die Senz Interim mij hierin biedt. Ik zie mijn werkzaamheden bij Senz Interim dan ook als een mooie uitdaging, waarbij ik aan de ene kant mijn kennis met anderen kan delen en aan de andere kant mijn kennis verder kan vergroten. Problemen in het onderwijs kunnen langdurige gevolgen hebben, mede daarom voel ik mij geroepen om hier een positieve bijdrage aan te leveren. Het is dan ook mijn doel om problemen binnen de onderwijslogistiek op te lossen en te helpen bij het verder ontwikkelen en verbeteren van dit aspect.

Heeft u problemen met uw planning en roostering, dan kan ik u zeer waarschijnlijk helpen. Verder heb ik het vermogen om grondige en kritische analyses uit te voeren en daarmee kan ik ook uw organisatie adviseren en ondersteunen. Met mijn kennis en kwaliteiten kan ik dan ook voor uw organisatie een belangrijke kracht zijn.

Heeft u vragen of ondersteuning nodig, dan kunt u mij bereiken via nick.brinker@senzinterim.nl

Sinds 10 jaar ben ik werkzaam in het werkveld van onderwijslogistiek. In verschillende rollen heb ik een bijdrage mogen leveren binnen het hoger onderwijs aan verander- en verbetertrajecten, implementaties van software en interim teamleider/manager rollen waarbij de focus lag op organisatie, proces en IT.

Rollen als projectleider, implementatiebegeleider, interim teamleider en manager liggen volledig in de lijn van mijn kennis en interesses. Centraal hierbij staat een open en eerlijke communicatie met mijn omgeving. Verder zou ik mezelf willen typeren als analytisch, omgevingsbewust, klantgericht en als een communicatief sterke teamplayer die overzicht weet te behouden in complexe situaties.

Ik kom het beste tot mijn recht in een professionele en afwisselende omgeving waarin verantwoordelijkheid, kwaliteit en zelfstandigheid sleutelbegrippen zijn.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief