Dorinda Lucas

Terug naar vorige pagina

Mijn naam is Dorinda Lucas en ben begonnen als leerkracht in het onderwijs. Na een tijdje te hebben lesgegeven ben ik gestart met een Universitaire Master en heb ik expertise opgedaan in pedagogiek & onderwijskunde, verandermanagement, wetenschap en technologie van onderwijs. Sinds het begin van augustus 2020 ben ik Consultant Onderwijslogistiek bij Senz interim en heb een bijdrage mogen leveren binnen het hoger onderwijs bij procesondersteuning, verandermanagement, planning en roostering.

Door mijn onderzoekende, analytische houding en het stellen van kritische vragen bij een project of proces, zorg ik er voor dat meerdere aspecten naar voren kunnen komen voor een zichtbaar resultaat en verbetering. Ik oriënteer me op nieuwe ontwikkelingen, wetenschappelijke literatuur en ervaringen bij onderwijsinstellingen, zodat we in de onderwijslogistiek samen kunnen verbeteren en van elkaar kunnen leren. Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen en ben gedreven om deze samen met anderen tot het best mogelijke resultaat te brengen.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam
E-mailadres