Hendrik-Jan Kamp

Terug naar vorige pagina

Mijn naam is HJ (Hendrik-Jan) Kamp en sinds 1 september 2019 werk ik voor Senz Interim.

In mij laatste rol/functie als teamleider bij een MBO had ik veel te maken met een complex onderwijslogistiek proces. Waar het voor individuen in de keten, in beginsel, redelijk eenvoudig lijkt om een goed rooster te maken, wordt het met de vele afhankelijkheden en steeds meer ketenpartners complex.

Wat ik al snel ontdekte, is dat ik energie krijg van het samenbrengen van kennis en ontwikkelmogelijkheden in het onderwijslogistieke proces, in de gehele keten. Deze energie breng ik over op de mensen met wie ik samenwerk. Je kunt me o.a. vinden waar uitdagingen vragen om oplossingen en waar een andere denk- en werkwijze bijdragen tot betere procesafspraken. Uiteindelijk moet het resultaat, naast een goed rooster, bijdragen tot taakvolwassenheid en natuurlijk werkplezier.

Bij elke opdracht kom ik situaties tegen die mij niet vreemd zijn, de herkenbaarheidsfactor is groot. Dat houdt niet in dat de opdracht op routine uitgevoerd kan worden. Integendeel! Elke organisatie heeft immers zijn eigen DNA. Op basis van onze expertise geven we professioneel advies op operationeel of strategisch vlak. En ik zeg “we”, omdat mijn collega’s van Senz Interim en ik onze kennis ook intern delen. We bespreken casussen, adviseren elkaar en verbinden in oplossingen.

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

[wpml_language_selector_widget]