Ik ben Jenny Veldt, 35 jaar en ik woon samen met mijn man en twee konijnen in Oegstgeest. Ik heb psychologie gestudeerd aan de UvA en daar ben ik ook begonnen met het maken van roosters. Sinds een aantal weken ben ik aan het werk voor Senzinterim bij onze opdracht voor MBO Rijnland. Samen zijn we bezig om de teams te begeleiden in het werken met Xedule. Mooie roosters volgen uit een planning en de planning is niet het gevolg van de roosters.

Over mijn overstap naar Senz Interim heb ik goed nagedacht. Tijdens mijn loopbaan als roostermaker en planner merkte ik toch dat ik meer behoefte had aan uitdaging. Tijdens mijn functie aan de Hogeschool Leiden leerde ik Rianne kennen. Doordat zij als externe voor de organisatie werkte kon ze met een bepaalde houding in haar werk staan die mij inspireerde. Daarnaast mag je als interim consultant vaak ondersteunen in veranderprocessen, of daar zelfs vorm aan geven. Samen goede processen bouwen geeft mij veel energie. Ik ben toen in gesprek gegaan en was al snel overtuigd dat ik bij Senz Interim wou werken.

Naast mijn werk ben ik actief in de natuur. Ik zorg voor twee haflingers (paarden) en rijd ik ook af en toe paard. Ik wandel ook graag door de polders van Zuid-Holland op zoek naar lepelaars of andere vogels. En ik ga regelmatig racefietsen met mijn man. Verder houd ik van koken en met mijn vrienden afspreken maar dit is er de afgelopen jaren wat minder van gekomen. Mede door de logistieke implicaties van een wereldwijde pandemie. En sinds een aantal maanden ben ik gaan krachttrainen, ook dat vind ik erg leuk!

Ik hoop dat ik een aanvulling voor het team van Senz Interim kan zijn en dat ik vele mooie opdrachten mag uitvoeren.

 

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

[wpml_language_selector_widget]