Mijn naam is Nick Brinker en ik ben sinds 1 mei 2019 werkzaam bij Senz Interim als Consultant Planning & Roostering. Door mijn opleiding tot bestuurskundige heb ik veel interesse en affiniteit met beleid en ben ik breed inzetbaar. Ik heb met mijn opleiding altijd de ambitie gehad mij te kunnen onderscheiden in de (semi) publieke sector en ben daarom erg blij met de kans die Senz Interim mij hierin biedt. Ik zie mijn werkzaamheden bij Senz Interim dan ook als een mooie uitdaging, waarbij ik aan de ene kant mijn kennis met anderen kan delen en aan de andere kant mijn kennis verder kan vergroten. Problemen in het onderwijs kunnen langdurige gevolgen hebben, mede daarom voel ik mij geroepen om hier een positieve bijdrage aan te leveren. Het is dan ook mijn doel om problemen binnen de onderwijslogistiek op te lossen en te helpen bij het verder ontwikkelen en verbeteren van dit aspect.

Heeft u problemen met uw planning en roostering, dan kan ik u zeer waarschijnlijk helpen. Verder heb ik het vermogen om grondige en kritische analyses uit te voeren en daarmee kan ik ook uw organisatie adviseren en ondersteunen. Met mijn kennis en kwaliteiten kan ik dan ook voor uw organisatie een belangrijke kracht zijn.

Heeft u vragen of ondersteuning nodig, dan kunt u mij bereiken via nick.brinker@senzinterim.nl

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

[wpml_language_selector_widget]