Ik ben Willy Hansen en per 3 januari begonnen bij Senz Interim als Consultant Functioneel Beheer Onderwijslogistiek. Ik heb ervaring binnen onderwijslogistiek als coördinator en teamleider functioneel beheer van Saxion Hogescholen. Hierin heb ik ervaren dat de afstemming van het onderwijslogistieke proces op applicatie gebied de nodige uitdagingen heeft.

Daarvoor heb ik jarenlang binnen defensie gewerkt op verschillende gebieden, maar altijd i.r.t. informatie- en communicatiesystemen. Na jaren veel weg te zijn geweest van huis  met een jong gezin en opgroeiende kinderen had ik de behoefte aan meer tijd thuis te kunnen doorbrengen.

Ik ben woonachtig in Hengelo  samen met mijn vrouw en 3  jonge kinderen.

Ik ben blij met de kans die ik bij Senz Interim krijg om mijn bijdrage te kunnen leveren op functioneel beheer gebied. De mogelijkheid om binnen meerdere onderwijsinstellingen te kijken om hieruit het beste te kunnen halen voor die specifieke situatie of verander mogelijkheid.

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

[wpml_language_selector_widget]