Workshop

Module: Onderwijslogistiek

woensdag 27 september

 

Onderwijslogistiek omvat het organisatie proces vanaf het oriënteren op een studie tot het afstuderen van een student. De systemen en het organiseren van het onderwijs ondersteunen het traject van de student. Onderwijslogistiek bestaat uit een keten van processen die alle afdelingen overstijgt waarin samenwerking en communicatie staat voor de kwaliteit van het proces.

 Tijdens deze module ga je interactief bezig met de basis van onderwijslogistiek, verken je onderwijslogistieke modellen en het plan- en roosterproces en ervaar je waarom je als planner een belangrijke rol speelt om onderwijs mogelijk te maken.

Onderwijslogistiek bestaat uit processen die beginnen bij de oriëntatie van een student tot het afstuderen. Uit welke principes bestaat onderwijslogistiek en hoe kan keten denken je ondersteunen bij het plannen van onderwijs en/of tentamens? Tijdens deze module ga je de basis van onderwijslogistiek verkennen en krijg je antwoord op bovenstaande antwoorden.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze module:

  • Onderzoeken we de basisprincipes van onderwijslogistiek.
  • Bespreken we het nut en de noodzaak van keten denken.
  • Herkennen we hoe keten denken vertaalt kan worden naar plannen in het onderwijs.
  • Vergelijken en passen we het plan- en roosterproces toe.
Tijd en locatie
27 september, 13:00 - 16:00
Fysiek- Locatie Het Eeftink 11-31, Enschede
Kosten
Deelname aan de workshop kost € 400,- per persoon. Vrijgesteld van BTW.
Er worden geen extra kosten voor studiemateriaal in rekening gebracht.
Aanvangsniveau
Beginner
Aantal aanwezige trainers
2

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.