Workshop

Persoonlijke effectiviteit in onderwijslogistiek

woensdag 06 november

Momenteel vinden er veel veranderingen plaats in het vakgebied onderwijslogistiek. Voor de medewerkers in de onderwijslogistiek een grote uitdaging om mee te veranderen!

Tijd en locatie
06 november, 09:00 - 16:00
n.t.b.
Kosten
Deelname aan de workshop kost € 295,- per persoon. Vrijgesteld van BTW.
Lunch
Bij de workshop is een lunch inbegrepen.
Programma

In de laatste jaren en zeker ook de komende decennia zijn er veel veranderingen in het vakgebied onderwijslogistiek. Nieuwe technologie en ICT maakt meer geïntegreerde processen mogelijk. Hierdoor zal standaardwerk, zoals we dat gewend waren, steeds meer gaan verdwijnen. De rol van medewerkers binnen onderwijslogistiek zien we steeds meer verschuiven van registreren naar regisseren.

Ook de beleving binnen onderwijslogistiek maakt veranderingen noodzakelijk. Partners in de keten zoeken elkaar steeds vaker op en worden veeleisender. Er wordt een grote mate van flexibiliteit gevraagd en verwacht.

Voor de medewerkers in de onderwijslogistiek blijft dit niet zonder gevolgen. Hun functies zullen inhoudelijk wijzigen, hun tools zullen veranderen en ook hun verantwoordelijkheden, relaties met variërende stakeholders en persoonlijke competenties veranderen mee.

Om deze competenties te ontwikkelen is de (basis) workshop persoonlijke effectiviteit voor onderwijslogistiek samengesteld. Het programma is gericht op het ontwikkelen van de menskant van de functionaris. Hoe ga je om met veranderingen in je werk? En hoe zorg je ervoor deze veranderingen effectief te adapteren in je dagelijkse werken en denken?

Wat levert de workshop je op?

  •  je bent je bewust van je invloed en hoe je deze kunt aanwenden
  • je bent in staat om je standpunten beter overeind te houden in moeilijke gesprekken
  • je bent je bewust van je communicatiestijl en die van anderen, waardoor je betere gesprekken kunt voeren
  • je omgeving ervaart je als krachtiger en zelfbewuster
  • je haalt meer en betere resultaten, met minder inspanning en frustratie
  • je voelt je zelfverzekerder

De workshop wordt gegeven in samenwerking met een ervaren coach op het gebied van organisatie en leiderschap advies.

Aanvangsniveau
Beginner - Gemiddeld - Gevorderd
Aantal aanwezige trainers
2

Inschrijven workshop

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief