Masterclass Datacollectie en datakwaliteit in het roosterproces

De onderwijslogistiek staat de komende jaren voor interessante uitdagingen. Vooral de flexibilisering van het onderwijs zorgt ervoor dat in de hele onderwijslogistieke keten veranderingen gaan plaatsvinden.

Een goede datacollectie uit systemen kan helpen om deze veranderingen weloverwogen door te voeren.  Maar hoe zorg je er als onderwijsinstelling voor dat de data volledig, valide en betrouwbaar is?

Op vragen als deze kan met behulp van juiste datacollectie een antwoord worden gegeven. De antwoorden krijgen betekenis als deze worden gekoppeld aan de doelen van de onderwijsinstelling, op dat moment kan er namelijk écht worden bijgestuurd op basis van juiste datacollectie en datakwaliteit.

In deze Masterclass gaan we in op datacollectie en datakwaliteit binnen het plan- en roosterpoces. EduViewz en TimeEdit praten samen over de uitdagingen binnen onderwijslogistiek en oplossingen die hiervoor beschikbaar zijn.

 

Agenda:
* Uitdagingen binnen onderwijsplanning en roostering
* Flexibilisering mogelijk maken met data
* Kwaliteit van (master)data
* Processen en data binnen TimeEdit
* Vragenronde

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.