Over ons

Als kennispartner in onderwijslogistiek creëren wij al ruim 5 jaar balans binnen organisaties tussen medewerkers, processen en systemen.

Het succes van Senz Interim bestaat uit het fundamenteel inzetten van kennis en ervaring binnen de onderwijslogistiek. Vanuit creatieve ideeën, relevante opvattingen en duidelijke overtuigingen slaan wij bruggen om ambities waar te maken.

Senz Interim bestaat uit specialisten met individuele kwaliteiten die zich hebben gevormd door passie op het gebied van:

  • Onderwijslogistiek
  • Projectmanagement
  • Advies en Optimalisatie
  • Procesondersteuning
  • Professionalisering

Werkwijze

In de praktijk bestaat onderwijslogistiek uit verschillende ketens waarbij verwacht wordt dat medewerkers, processen en systemen op hetzelfde niveau zitten. In de meeste gevallen blijkt dit niet zo te zijn waardoor de gewenste doelstellingen en uitkomsten tegenvallen. Het gevaar schuilt zich in nieuwe procedures en processen die impulsief worden ingevoerd waarin medewerkers verdwalen.

Als adviseur, interimmer en coach ondersteunt Senz Interim hierin.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief