Talentanalyses

Talentanalyses voor onderwijslogistieke teams


Om een diepgaand inzicht te verkrijgen in het onderwijslogistieke team, bieden wij een uitgebreide talentanalyse aan. Deze analyse is ontworpen om per medewerker te onderzoeken waar zijn/haar talenten liggen, hoe zij scoren op verschillende competenties, en om via een groepsrollentest naar de opbouw van het team als geheel te kijken. Ontdek individuele competenties, versterk je  team en behaal optimale resultaten met onze diepgaande talentanalyses voor onderwijslogistieke teams. 

Het volledige traject omvat diverse essentiële onderdelen: 
 1. Kick-off sessie:
  We starten met een gezamenlijke kick-off sessie voor alle deelnemers waarin de talentanalyse wordt toegelicht. In deze sessie bespreken we de verschillende rollen binnen het onderwijslogistieke proces. We laten zien hoe persoonlijke effectiviteit van invloed kan zijn en hoe dit meerwaarde kan bieden aan het onderwijslogistieke proces. Tevens geven we een gedetailleerde toelichting op het verloop van de talentanalyse voor alle deelnemers.
 2. Talentanalyse voor onderwijslogistieke medewerkers:
  Tijdens de talentanalyse meten we 16 competenties, waarbij deze tussen de 2,5 en 3 uur in beslag neemt per deelnemer. Deze analyse biedt een diepgaand inzicht in individuele talenten en competenties, waardoor het team als geheel beter begrepen kan worden.
 3. Terugkoppeling en advies middels een persoonlijk adviesrapport:
  De resultaten van de talentanalyse vormen een solide basis voor verdere persoonlijke- en teamontwikkeling. Door middel van persoonlijke adviesrapporten krijgen deelnemers concrete inzichten die richting geven aan hun groeipad.
Tijdens deze training leren deelnemers: 
 • Hun eigen sterke punten en talenten te identificeren en begrijpen. 
 • Effectieve communicatie- en samenwerkingstechnieken te ontwikkelen om beter te presteren in hun rol. 
 • Strategieën voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling toe te passen. 
 • Een positieve en productieve werkomgeving in onderwijslogistiek te creëren. 
 • Hun unieke talenten in te zetten om bij te dragen aan het succes van hun onderwijsinstelling. 

Of ze nu ervaren onderwijsplanners, roostermakers of andere ondersteunende rollen in onderwijslogistiek bekleden, deze training biedt waardevolle inzichten en vaardigheden. Het doel is om persoonlijke effectiviteit te vergroten en bij te dragen aan de verbetering van onderwijsprocessen.

De talentanalyses voor onderwijslogistieke teams worden incompany aangeboden.

 

Wil je ontdekken hoe talentanalyses je team kunnen versterken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Workshop Excel: Tips en Tricks

De “Training Excel: Tips en Tricks” biedt professionals werkzaam in onderwijslogistiek en aanverwante vakgebieden de kans om hun Excel-vaardigheden te versterken en te verfijnen. Deze training is specifiek ontworpen om deelnemers te begeleiden bij het beheersen van geavanceerde Excel-functies en -technieken die van waarde zijn bij het optimaliseren van planning en roostering. 

Tijdens deze training duik je dieper in geavanceerde Excel-functies en -formules die relevant kunnen zijn voor planning en roostering. Hierdoor krijg je de tools in handen om complexe roosters en planningen op een efficiënte en nauwkeurige manier te beheren. 

De training richt zich onder andere op effectieve gegevensanalyse en visualisatie binnen Excel, waardoor deelnemers beter inzicht krijgen in complexe roosters en planningen. Door de integratie van praktische oefeningen leren deelnemers hoe ze Excel kunnen gebruiken om gegevens op een overtuigende manier te presenteren en waardevolle inzichten te verwerven. 

Een specifieke focus ligt op het oplossen van complexe planningsuitdagingen met behulp van Excel, waardoor deelnemers na de training met meer zelfvertrouwen en efficiëntie dergelijke vraagstukken kunnen aanpakken. 

Tot slot biedt de training praktische tips en best practices voor het efficiënt gebruik van Excel in onderwijslogistiek. Of je nu nieuw bent in Excel of al ervaring hebt, deze cursus is ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je te voorzien van direct toepasbare kennis. 

De eerstvolgende trainingsdatum is donderdag 21 maart. Gelieve op een ander moment? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Tableau in onderwijslogistiek

Tableau in Onderwijslogistiek is een gespecialiseerde training voor onderwijsprofessionals die streven naar geavanceerde data-analyse en visualisatie om de efficiëntie en effectiviteit van onderwijslogistieke processen te versterken. Deze training, ontworpen voor schooldirecteuren, onderwijsanalisten en managers in de onderwijslogistiek, biedt een diepgaand inzicht in het gebruik van Tableau als krachtige business intelligence-tool, waarmee complexe onderwijsgegevens worden omgezet in bruikbare inzichten. 

De training richt zich op het verwerven van geavanceerde Tableau-functies en -technieken voor diepgaande gegevensverkenning en -visualisatie binnen de context van onderwijslogistiek. Hierdoor ben je in staat om Tableau effectief te benutten als een instrument om onderwijsgegevens te begrijpen en deze te gebruiken voor betere besluitvorming en prestatieverbetering. 

In te training wordt geleerd om dynamische en interactieve dashboards te ontwerpen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onderwijslogistieke professionals. Daarnaast worden effectieve gegevenskoppelings- en -transformatieprocessen voor onderwijsinstellingen behandeld, waardoor deelnemers in staat zijn om data op een gestructureerde en zinvolle manier te analyseren 

De training omvat ook de creatie van aangepaste berekeningen en analyses om specifieke problemen binnen de onderwijslogistiek op te lossen en besluitvorming te ondersteunen. Dit stelt deelnemers in staat om Tableau op een zeer gepersonaliseerde manier toe te passen, gericht op de uitdagingen die uniek zijn voor hun onderwijscontext. 

Tot slot worden geavanceerde tips voor het gebruik van Tableau in onderwijslogistiek aangereikt, waardoor deelnemers het volledige potentieel van deze tool kunnen benutten.

 

Dag 1:  donderdag 4 april 2024
Dag 2:  vrijdag 5 april 2024*

*Dag 1 is een workshop op zichzelf, dag 2 is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers die ook dag 1 hebben bijgewoond.

Power BI: voor onderwijsplanners en roostermakers

Ontdek de kracht van Data Driven Onderwijslogistiek met Power BI!
Wil je graag meer inzicht krijgen in je onderwijsplanning en roosters?
Ben je geïnteresseerd in het visualiseren van data om betere beslissingen te nemen?
Dan is deze workshop iets voor jou!

Dag 1:  woensdag 10 april 2024
Dag 2:  donderdag 11 april 2024*

*Dag 1 is een workshop op zichzelf, dag 2 is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers die ook dag 1 hebben bijgewoond.

Deelnamekosten dag 1: €600,-
Deelnamekosten dag 1 en dag 2: €1000,-

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.