Dineke van der Neut

Terug naar vorige pagina

Begin 2021 ben ik gestart bij YourPlannerz als Consultant planning & roostering i.o. Daar heb ik in twee jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van onderwijslogistiek, plannen en roosteren. Na deze twee jaar ben ik doorgegroeid naar Senz Interim als Consultant Onderwijslogistiek. Binnen Senz Interim heb ik de mogelijkheid om mijn opgedane kennis toe te passen en mezelf verder te blijven verdiepen. Dit doe ik naast mijn werk ook door middel van het volgen van de Master Managementwetenschappen aan de Open Universiteit. Ik vind het erg leuk om de diverse theorieën toe te passen in de verschillende opdrachten binnen het werk.

In mijn werk heb ik al diverse opdrachten mogen vervullen van operationele rollen tot adviserende rollen. Zelf merk ik dat ik veel energie krijg van nieuwe uitdagingen en samen komen tot een betere inrichting van een proces. Ik ben iemand die leergierig, analytisch, flexibel en kritisch is. Deze eigenschappen komen goed van pas bij mijn rol als consultant.

Portretfoto van Dineke van der Neut, Consultant Onderwijslogistiek. Biedt ondersteuning of advies bij uw onderwijsinstelling. Ruime kennis en ervaring in onderwijslogistiek.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.