Gerben Vaanholt

Terug naar vorige pagina

Mijn naam is Gerben Vaanholt en sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij Senz Interim. Ik heb mijn hele werkzame leven tot nu toe in het voortgezet onderwijs gewerkt. Ik ben hier begonnen als docent wiskunde, heb vele verschillende functies vervuld en heb de laatste jaren gewerkt als leidinggevende van een onderwijsteam. Een uitdagende en leuke baan. Ik heb in die jaren veel kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen van onderwijs, het aansturen en leidinggeven aan onderwijsteams en het aansturen en uitvoeren van het onderwijslogistieke proces.

Bij Senz Interim zet ik de opgedane kennis en ervaring in om andere (onderwijs)organisaties verder te helpen in het proces van roostering, planning en het vertalen van (onderwijskundige) visie naar het onderwijslogistieke proces. In deze rol kan ik mijn ambitie om te zorgen voor kwalitatief en goed georganiseerd onderwijs waar maken, door het begeleiden, aansturen en ondersteunen van (onderwijs)organisaties.

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief