Gerben Vaanholt

Terug naar vorige pagina

Met meer dan 25 jaar ervaring in het onderwijs ben ik goed in staat om de onderwijswereld en -cultuur te doorgronden. Door mijn werkzaamheden in verschillende rollen, van docent, planner, roostermaker, onderwijsontwerper tot schoolleider heb ik alle aspecten van het onderwijs en de onderwijslogistiek wel een keer mee mogen maken.

De kennis en ervaring die ik heb opgebouwd zet ik graag in om onderwijsinstellingen te helpen en te ondersteunen. Dit kan zijn door operationele ondersteuning te bieden, maar ook door het geven van training en coaching of het analyseren van bestaande processen. Hierbij staat de leerling/student voor mij centraal en zoek ik altijd, samen met de bestaande organisatie, naar de beste mogelijkheden voor die onderwijsinstelling.

Ik ben mensgericht en zoek naar samenwerking, maar bewaar het overzicht en ben altijd op zoek naar punten om het proces te optimaliseren. Ik ben analytisch, opbouwend kritisch en oplossingsgericht. Ik ben en blijf rustig en straal deze rust uit naar de collega’s waar ik mee samen werk.

Samen met mijn collega’s bij Senz Interim staan we voor kwaliteit en gezamenlijkheid. We gebruiken de expertise en ervaring van al onze collega’s om voor de opdrachtgever een zo goed mogelijk resultaat af te leveren.

Heeft u ondersteuning nodig? Of wilt u eens sparren over de mogelijkheden die wij hebben om u te ondersteunen? Neem dan contact met ons op via info@senzinterim.nl

Portretfoto van Gerben Vaanholt, Senior Consultant Onderwijslogistiek. Biedt ondersteuning of advies bij uw onderwijsinstelling. Ruime kennis en ervaring in onderwijslogistiek.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.