Jeroen Overmars

Terug naar vorige pagina

Mijn naam is Jeroen Overmars, en bij Senz Interim ben ik verantwoordelijk voor de gebieden Informatievoorziening en -Technologie, en in het bijzonder voor EduViewz. Ik houd me bezig met Business Intelligence, data en gerelateerde onderwerpen, maar ook met projectleiding, consultancy en analyses.

Voor mij is het de grootste uitdaging om IT een goede meerwaarde te laten bieden voor de business. Om dat te bereiken communiceer ik graag uitgebreid met alle belanghebbenden. Ik voel me prettig bij het leiden van een workshop waar ik samen met de klant alle informatie verzamel en naar oplossingen zoek, om vervolgens deze informatie om te kunnen zetten naar mooie (BI-) oplossingen.
Heeft u vraagstukken op het gebied van data? Of het vermoeden dat uw systemen meer inzicht kunnen geven dan ze nu doen? Neem dan eens contact met me op, ik bekijk graag de mogelijkheden!

Eerst nog wat meer weten? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Vriendelijke groet,
Jeroen Overmars

Portretfoto van Jeroen Overmars. Senior Consultant Business Intelligence. Biedt ondersteuning of advies bij uw onderwijsinstelling. Ruime kennis en ervaring in onderwijslogistiek.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.