Jeroen Overmars

Terug naar vorige pagina

Mijn naam is Jeroen Overmars en per 1 april treed ik in dienst bij Senz Interim als Business Intelligence consultant.

Vrijwel mijn hele werkzame leven ben ik actief geweest in de wereld van field service. Zo’n 16 jaar lang heb ik diverse softwaresystemen geïmplementeerd op het gebied van routeplanning en -optimalisatie in de rollen van (lead)consultant, productmanager en projectmanager. In dit werkveld heb ik me bekwaamd in het gebruik van een breed scala aan IT-technieken, zoals SQL, web services, koppelingen tussen systemen, Business Intelligence (o.a. door middel van Reporting Services, PowerBI en Crystal Reports) en het opzetten en beheren van Azure-omgevingen.

Voor mij is het de grootste uitdaging om IT een goede meerwaarde te laten bieden voor de business, en om dat te bereiken luister ik graag naar alle belanghebbenden. Ik voel me prettig bij het leiden van een workshop waar ik samen met de klant alle informatie verzamel en naar oplossingen zoek, om vervolgens deze informatie om te kunnen zetten naar mooie oplossingen.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd op het gebied van chemie, IT en filosofie. Om precies te zijn; Laboratoriuminformatica en -automatisering (Saxion, Deventer), Wijsbegeerte van Wetenschap, Technologie en Samenleving (UT, Enschede) en Business Process Management and IT (Open Universiteit). De eerste 2 opleidingen heb ik succesvol afgerond, en vanwege gezinsuitbreiding ben ik met de laatste opleiding gestopt tijdens de afstudeerfase.

En dat is dan tevens het bruggetje naar mijn privéleven. Ik woon met veel plezier in Enschede, samen met mijn vrouw Nienke en 3 kinderen. Ik lees graag, sport te weinig (de hardlooprondjes samen met de kinderen worden gelukkig weer steeds langer) en hou van koken en muziek.

Bij Senz Interim krijg ik de kans om me verder specialiseren in de veelzijdige wereld van Business Intelligence. De onderwijsmarkt is voor mij nieuw, en ik heb er alle vertrouwen in dat mijn nieuwe collega’s me kunnen helpen om snel alle ins en outs van deze sector te leren kennen. Waar nodig ben ik natuurlijk graag bereid om andere IT-vraagstukken op te lossen binnen Senz Interim en voor onze klanten.

Graag tot binnenkort!

Vriendelijke groet,

Jeroen Overmars

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

[wpml_language_selector_widget]