Ik ben geboren en getogen in Enschede, waar ik ook een opleiding tot Docent Muziek heb gevolgd aan het Conservatorium. Daarna heb ik mijn geluk beproefd in het westen van het land, waar ik de Hospitality in gerold ben. Als Hospitality- en Academy Manager heb ik veel trainingen gegeven aan young professionals met focus op coaching en ontwikkeling. In de coronatijd heb ik een afslag genomen richting Retail en Services bij De Bijenkorf in Den Haag.

Uiteindelijk heb ik ervaren dat Leren en Ontwikkelen echt mijn passie heeft en ben ik via die weg terecht gekomen bij het Koninklijk Conservatorium als Hoofd Public Services.

Sinds 2024 ben ik weer terug op mijn geboortegrond en werkzaam bij Senz Interim als Consultant Onderwijslogistiek. Ik draag graag bij aan een gelukkige organisatie met ambitieuze doelen. Of het nou gaat over flexibilisering, onderwijslogistieke ketens of andere management vragen, ik kom met veel plezier langs om te ondersteunen richting een student-gerichte oplossing.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.