In 2021 kreeg mijn betrokkenheid in het onderwijs een nieuwe impuls toen ik de kans kreeg om als Consultant Planning en Roostering bij YourPlannerz te beginnen. Zoals de naam doet vermoeden, deed ik hier veel ervaring op aan de operationele kant van onderwijslogistiek.

Als onderwijsplanner, roostermaker, applicatie-expert en functioneel beheerder vervulde ik opdrachten binnen een vrij gestandaardiseerd proces, waar in de praktijk, variërend van onderwijsinstelling tot onderwijsinstelling, uniformiteit en deadlines minder in beton gegoten leken. Waar dit verwarring schept voor de een, creëert dit voor mij inzicht, duidelijkheid en mogelijkheden. Met dit optimisme probeer ik in mijn opdrachten mee te denken in procesverbetering en efficiëntie en optimalisatie te realiseren. Want er is altijd ruimte voor verbetering, zei de perfectionist.

Dit heeft mij in 2024 aangemoedigd om de overstap te maken naar Senz Interim, waar ik ook op tactisch-strategisch niveau actief ben. Mijn passie ligt bij functioneel beheer, waar ik fungeer als de spil in het onderwijslogistieke web: naast mijn operationele betrokkenheid in het onderwijslogistieke proces,  houd ik me bezig met lange-termijnkwesties, zoals ontwikkelingen in het onderwijsveld, IT-optimalisatie en de afstemming hiervan op het onderwijs.

Met mijn creatieve, maar kritische blik probeer ik onderwijslogistieke vraagstukken te beantwoorden, enerzijds als functioneel beheerder gericht op IT, anderzijds als consultant gericht op de mens. Ik word gemotiveerd door nieuwe en unieke uitdagingen waarin ik mijzelf als consultant kan blijven ontwikkelingen – ik kijk ernaar uit die onderwijslogistieke uitdaging samen met u aan te gaan.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.