Rianne Kokhuis

Terug naar vorige pagina

Vanaf januari 2019 ben ik Consultant Onderwijslogistiek bij Senz Interim. Daarvoor ben ik jarenlang als personeelsplanner werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. De afgelopen twee jaar heb ik op enthousiaste en inspirerende wijze kennis gemaakt met onderwijslogistiek en heb ik meerdere uiteenlopende opdrachten mogen vervullen. Van roostermaker in het operationele werkveld tot het verbeteren van processen op strategisch en tactisch niveau. Tevens onlangs een prachtige opdracht mogen vervullen als Projectleider Toetslogistiek waarbij ik ook de wereld van crowd management eigen heb mogen maken.

Ik krijg energie van vraagstukken waarbij door het samenbrengen van elkaars kennis het resultaat behaalt kan worden. Ik ben van mening dan eenieder zijn eigen expertise heeft waar we gebruik van moeten maken.
Ik ben een positieve, open en directe persoonlijkheid die mensgericht op zoek is naar samenwerking. Ik verlies hierbij het uiteindelijke doel niet uit het oog, en ben waar nodig kritisch, ook naar mijzelf.

Samen met de collega’s van Senz Interim vormen wij een team van professionals die in diverse rollen in het onderwijslogistieke proces werkzaam zijn. Als opdrachtgever ontvang je niet alleen de kennis van mij, maar wanneer nodig, ook van mijn collega’s.

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam
E-mailadres