Rianne Kokhuis

Terug naar vorige pagina

Al geruime tijd vervul ik de rol van Consultant Onderwijslogistiek bij Senz Interim, waar ik verantwoordelijk ben voor het succesvol uitvoeren van diverse opdrachten. Voordat ik bij Senz Interim kwam werken, heb ik jarenlang ervaring opgedaan als personeelsplanner in de financiële dienstverlening.

De afgelopen jaren heb ik met veel enthousiasme en inspiratie gewerkt aan verschillende uitdagende projecten binnen het onderwijslogistieke proces. Zo heb ik niet alleen als roostermaker en planner in het operationele werkveld gewerkt, maar ook op strategisch en tactisch niveau processen verbeterd. Daarnaast heb ik meerdere rollen als projectleider mogen vervullen, waarbij mijn meewerkende leiderschapsstijl leidt tot succesvolle trajecten.

Ik krijg energie van vraagstukken waarbij het samenbrengen van elkaars kennis leidt tot het gewenste resultaat. De stip op horizon steeds dichterbij zien komen is mijn doel.

Als persoon ben ik positief, meedenkend, open en direct, en streef ik naar samenwerking. Het uiteindelijke doel verlies ik hierbij nooit uit het oog en ik ben waar nodig kritisch, ook naar mijzelf. Samen met mijn collega’s bij Senz Interim vormen we een team van professionals die in verschillende rollen binnen het onderwijslogistieke proces werken. Als opdrachtgever ontvang je niet alleen mijn expertise, maar ook die van mijn collega’s, wanneer dit nodig is.

Portretfoto van Rianne Kokhuis. Senior Consultant Onderwijslogistiek. Biedt ondersteuning of advies bij uw onderwijsinstelling. Ruime kennis en ervaring in onderwijslogistiek.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.