Robin Frölich

Terug naar vorige pagina

Bijna 20 jaar ben ik werkzaam in het werkveld van onderwijslogistiek. In verschillende rollen heb ik een bijdrage mogen leveren binnen het onderwijs aan verander- en verbetertrajecten, implementaties van software en de professionalisring van onderwijslogistieke teams.

Centraal hierbij staat een open en eerlijke communicatie met mijn omgeving. Verder zou ik mezelf willen typeren als analytisch, omgevingsbewust, klantgericht en als een communicatief sterke teamplayer die overzicht weet te behouden in complexe situaties.

Ik kom het beste tot mijn recht in een professionele en afwisselende omgeving waarin verantwoordelijkheid, kwaliteit en zelfstandigheid sleutelbegrippen zijn.

Portretfoto van Robin Frölich, Senior Consultant Onderwijslogistiek. Biedt ondersteuning of advies bij uw onderwijsinstelling. Ruime kennis en ervaring in onderwijslogistiek.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.