Trainingen, workshops, cursussen en opleidingen.

Ben je toe aan nieuwe kennis en inspiratie om meer uit je rol als onderwijslogistiek professional te halen? Door opleidingen en trainingen aan te bieden, helpen we je graag om jezelf te upgraden. Onlangs hebben wij ons opleidingsaanbod uitgebreid, er zit vast iets voor je tussen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt of hulp nodig hebt bij het maken van je keuze!
Bekijk hier het opleidingsaanbod

Quickscan

Laat Senz Interim een kijkje nemen in uw onderwijslogistiek proces. Speciaal hiervoor is een quickscan ontwikkeld waarmee snel en efficiënt uw onderwijslogistiek(proces) geanalyseerd wordt.
Quickscan

Over ons

Als kennispartner in onderwijslogistiek creëren wij  balans binnen organisaties tussen medewerkers, processen en systemen. Het succes van Senz Interim bestaat uit het fundamenteel inzetten van kennis en ervaring binnen onderwijsinstellingen. Vanuit creatieve ideeën, relevante opvattingen en duidelijke overtuigingen slaan wij bruggen om ambities waar te maken. 
Met onze jarenlange ervaring in onderwijslogistiek bieden onze consultants u optimaal advies en ondersteuning in diverse functies waaronder functioneel beheer, projectmanager of informatieanalist.

Julia Tuller
Consultant Onderwijslogistiek
Lees meer over mij
Portretfoto van Jeroen Overmars. Senior Consultant Business Intelligence. Biedt ondersteuning of advies bij uw onderwijsinstelling. Ruime kennis en ervaring in onderwijslogistiek.
Jeroen Overmars
Senior Consultant Business Intelligence
Lees meer over mij
Portretfoto van Dineke van der Neut, Consultant Onderwijslogistiek. Biedt ondersteuning of advies bij uw onderwijsinstelling. Ruime kennis en ervaring in onderwijslogistiek.
Dineke van der Neut
Consultant Onderwijslogistiek
Lees meer over mij
Arezou Janani
Consultant Business Intelligence
Lees meer over mij

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.