Projectmanagement

Een project kenmerkt zich door een afbakening in tijd, geld, mensen en door een concrete opdrachtformulering met SMART geformuleerde einddoelen. Dit lijkt simpel en vanzelfsprekend, echter de ervaring van Senz Interim leert anders.

In de complexe wereld van het onderwijs hangt veel met elkaar samen. Onderwijsinstellingen zijn immers grote instellingen, met veel verschillende afdelingen en functies. Hierdoor bestaat het risico dat essentiƫle schakels in de onderwijslogistieke keten vergeten worden, wat een gevaar vormt voor het welslagen van een project.

De consultants van Senz Interim weten als geen ander dat de voorbereiding van het project een van de belangrijkste speerpunten is voor het succesvol zijn van een project. In nauw overleg wordt vooraf vastgesteld wat het project moet gaan opleveren en welke stappen gezet moeten worden om de geformuleerde doelen te behalen. Daarnaast weten de consultants van Senz Interim wie in welke fase voor welk onderdeel van het project betrokken dient te worden.

Wij beschikken over een ruime projectervaring binnen onderwijslogistiek, denk hierbij aan:

Implementaties van plan- en roostersoftware (Xedule, Syllabus+, en andere systemen)

Verbetertrajecten en herinrichting van het onderwijslogistieke proces

Organisatieveranderingen

Beantwoorden van huisvestingsvraagstukken (benodigde m2 per student)

Gebruikte methodieken:

LEAN | SCRUM | PRINCE2

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief