Tableau in onderwijslogistiek

04-04-24 | 10:00 - 16:00 | Het Eeftink 11-31, Enschede

Tableau in Onderwijslogistiek is een gespecialiseerde training voor onderwijsprofessionals die streven naar geavanceerde data-analyse en visualisatie om de efficiëntie en effectiviteit van onderwijslogistieke processen te versterken. Deze training, ontworpen voor schooldirecteuren, onderwijsanalisten en managers in de onderwijslogistiek, biedt een diepgaand inzicht in het gebruik van Tableau als krachtige business intelligence-tool, waarmee complexe onderwijsgegevens worden omgezet in bruikbare inzichten. 

De training richt zich op het verwerven van geavanceerde Tableau-functies en -technieken voor diepgaande gegevensverkenning en -visualisatie binnen de context van onderwijslogistiek. Hierdoor ben je in staat om Tableau effectief te benutten als een instrument om onderwijsgegevens te begrijpen en deze te gebruiken voor betere besluitvorming en prestatieverbetering. 

In te training wordt geleerd om dynamische en interactieve dashboards te ontwerpen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onderwijslogistieke professionals. Daarnaast worden effectieve gegevenskoppelings- en -transformatieprocessen voor onderwijsinstellingen behandeld, waardoor deelnemers in staat zijn om data op een gestructureerde en zinvolle manier te analyseren 

De training omvat ook de creatie van aangepaste berekeningen en analyses om specifieke problemen binnen de onderwijslogistiek op te lossen en besluitvorming te ondersteunen. Dit stelt deelnemers in staat om Tableau op een zeer gepersonaliseerde manier toe te passen, gericht op de uitdagingen die uniek zijn voor hun onderwijscontext. 

Tot slot worden geavanceerde tips voor het gebruik van Tableau in onderwijslogistiek aangereikt, waardoor deelnemers het volledige potentieel van deze tool kunnen benutten.

 

Dag 1:  donderdag 4 april 2024
Dag 2:  vrijdag 5 april 2024*

*Dag 1 is een workshop op zichzelf, dag 2 is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers die ook dag 1 hebben bijgewoond.

Wat gaan we doen?

Tijd & locatieTijd en locatie

4 april 2024 10:00 - 16:00
Het Eeftink 11-31, Enschede
Een lunch is inbegrepen

KostenKosten

Deelname aan de workshop kost €600,- per persoon. Vrijgesteld van BTW. Er worden geen extra kosten voor studiemateriaal in rekening gebracht.

AanvangsniveauAanvangsniveau

Beginner, Gemiddeld

ModuleAantal aanwezige trainers

1

Inschrijven

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Vragen? Neem contact op

Stuur ons een bericht

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.