Themabijeenkomst ‘Data en visualisaties in de onderwijslogistiek’

29-02-24 | 09:30 - 12:30 | Aristo Meeting Center Utrecht Lunetten (naast treinstation Utrecht Lunetten)

De onderwijslogistiek staat de komende jaren voor interessante uitdagingen. Vooral de flexibilisering van het onderwijs zorgt ervoor dat in de hele onderwijslogistieke keten veranderingen gaan plaatsvinden. 

Beschikbare data uit systemen kan helpen om deze veranderingen weloverwogen door te voeren. Hoe zit het bijvoorbeeld met de aanmeldcijfers en -conversie? Welke trends zijn zichtbaar in de doorstroom van studenten? En komt de verwachte opkomst van studenten per les voldoende overeen met de daadwerkelijke benutting van de ruimtes? 

Op vragen als deze kan met hulp van data en visualisaties inzicht en antwoord worden gegeven. De antwoorden krijgen betekenis als deze worden gekoppeld aan de doelen van de onderwijsinstelling, op dat moment kan er namelijk écht worden bijgestuurd op basis van de inzichten.  

In de themabijeenkomst verkennen verschillende onderwijsinstellingen samen de doelen die ze nastreven. Daarna wordt onder deskundige begeleiding gekeken hoe betere inzichten in reeds beschikbare data kunnen helpen om op deze doelen te sturen.

Kosten: Gratis bij aanmelding voor 8 februari 2024, daarna € 250,-.
*Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf zo spoedig mogelijk in. 

Wat gaan we doen?

Tijd & locatieTijd en locatie

29 februari 2024 09:30 - 12:30
Aristo Meeting Center Utrecht Lunetten (naast treinstation Utrecht Lunetten)
Een lunch is inbegrepen

AanvangsniveauAanvangsniveau

Beginner, Gemiddeld

Inschrijven

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Vragen? Neem contact op

Stuur ons een bericht

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.