Training & opleiding

Of u nu een inwerkprogramma voor een roostermaker zonder softwarekennis zoekt of behoefte heeft aan verdieping voor gevorderden, onze trainingen en opleidingen bieden de juiste ondersteuning. Gegeven door ervaren professionals van Senz Interim, garanderen wij kwaliteit en groei voor uw team.

De specialisten van Senz Interim hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van plannen & roosteren en het verzorgen van trainingen binnen onderwijslogistiek.
De huidige plan- en roosterpakketten hebben een breed scala aan mogelijkheden waarmee het onderwijslogistieke(proces) geoptimaliseerd kan worden. Veel van deze mogelijkheden zijn vaak niet bekend of worden niet toegepast. Samen met u kijken wij naar het kennisniveau van uw medewerkers. Op basis hiervan wordt een trainings- of opleidingsprogramma opgesteld, dit is zowel 1-op-1 als klassikaal mogelijk. 
Wij bieden geen standaard programma aan, maar staan met onze trainingen voor kwaliteit en maatwerk.

De professionals van Senz Interim zijn gespecialiseerd in de volgende pakketten:

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.