Module Nederlands Onderwijssysteem

06-11-24 | 13:00 - 16:00 | Fysiek- Locatie Het Eeftink 11-31, Enschede

Het Nederlandse onderwijssysteem.

Wij hebben allemaal onze eigen route in het Nederlandse onderwijssysteem afgelegd, maar deze route is voor iedereen weer anders.

Het onderwijs is constant in beweging om af te stemmen op studenten, het werkveld, onderwijsontwikkelingen en de maatschappij.

Tijdens deze workshop gaan we de basis en de ontwikkelingen van ons Nederlandse onderwijsstelsel verkennen, krijg je inzicht in de structuren en opbouw binnen onderwijsinstellingen en leggen we een link tussen het onderwijs en de logistiek!

Het onderwijssysteem is continue in beweging om af te stemmen op maatschappelijke veranderingen, beleid, en behoeftes. Omdat ons onderwijs relatief vrij ingericht mag worden, brengt dit mee dat er verschillen in onderwijsinstellingen zit.

Toch moet elke onderwijsinstelling aan bepaalde eisen voldoen en dit heeft een effect op hoe wij het onderwijs organiseren. Het is een constante cyclus van evaluatie en verandering en dit vraagt een kritische houding en flexibiliteit van onderwijslogistieke medewerkers.

Deze module is samengesteld om meer inzicht te geven in het Nederlandse Onderwijssysteem en maakt daarna de koppeling met de onderwijslogistiek. Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger beroepsonderwijs en Universiteiten hebben allemaal een eigen aanpak, doel en structuur. De factoren die op deze onderwijsinstellingen van toepassing zijn en een effect kunnen hebben, worden verkend in deze module.

Daardoor kan het je een perspectief bieden waarom er bepaalde beslissingen gemaakt worden of welke ontwikkelingen er nog aan gaan komen die een effect hebben op jouw werk als medewerker in de onderwijslogistiek.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze module:

  • Ervaar je hoe het onderwijs in Nederland er uit ziet​.
  • Gaan we het Nederlands onderwijsstelsel bekijken​.
  • Kijken we naar ontwikkelingen in het onderwijs en hoe je hier op kunt anticiperen.
  • Gaan we een link leggen tussen het Nederlandse onderwijssysteem en onderwijslogistiek.

Wat gaan we doen?

Tijd & locatieTijd en locatie

6 november 2024 13:00 - 16:00
Fysiek- Locatie Het Eeftink 11-31, Enschede

KostenKosten

Deelname aan de workshop kost €400,- per persoon. Vrijgesteld van BTW. Er worden geen extra kosten voor studiemateriaal in rekening gebracht.

AanvangsniveauAanvangsniveau

Beginner, Gemiddeld, Gevorderd

ModuleAantal aanwezige trainers

1

Inschrijven

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Vragen? Neem contact op

Stuur ons een bericht

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.