Themabijeenkomst ‘Impact van flexibilisering’

25-04-24 | 09:30 - 12:30 | Utrecht

De afgelopen jaren is al veel gezegd en geschreven over flexibilisering. Er zijn pilots geweest, en initiatieven opgestart die flexibel onderwijs ondersteunen, zoals edubadges en roosteren in tijdsloten. We zien echter dat het onderwijslogistieke proces vaak nog niet optimaal is ingericht om flexibel onderwijs mogelijk te maken. 

Lopen theorie en praktijk hier uiteen? Of heeft het gewoon meer tijd nodig? Hoe dan ook, de daadwerkelijke inbedding van flexibel onderwijs zal de komende tijd nog een behoorlijke impact hebben 

Samen met onderwijsinstellingen willen we kennis uitwisselen over deze impact, en waar mogelijk oplossingen bespreken. Wij denken dat inzicht in data kan helpen om de impact beter te beoordelen, en zijn benieuwd naar de visie van medewerkers in de onderwijslogistiek.  

In de themabijeenkomst is ruimte om ervaringen en vermoedens omtrent de impact van flexibilisering te bespreken. Daarbij werken we toe naar enkele concrete handreikingen: welke stappen kun je nu concreet in gang zetten om flexibel onderwijs écht mogelijk te maken?

 

 

 

Wat gaan we doen?

Tijd & locatieTijd en locatie

25 april 2024 09:30 - 12:30
Utrecht
Een lunch is inbegrepen

KostenKosten

Deelname aan de workshop kost €250,- per persoon. Vrijgesteld van BTW. Er worden geen extra kosten voor studiemateriaal in rekening gebracht.

AanvangsniveauAanvangsniveau

Beginner, Gemiddeld

ModuleAantal aanwezige trainers

1

Inschrijven

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Vragen? Neem contact op

Stuur ons een bericht

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.