Workshop Excel: Tips en Tricks

21-03-24 | 10:00 - 16:00 | Het Eeftink 11-31, Enschede

De “Training Excel: Tips en Tricks” biedt professionals werkzaam in onderwijslogistiek en aanverwante vakgebieden de kans om hun Excel-vaardigheden te versterken en te verfijnen. Deze training is specifiek ontworpen om deelnemers te begeleiden bij het beheersen van geavanceerde Excel-functies en -technieken die van waarde zijn bij het optimaliseren van planning en roostering. 

Tijdens deze training duik je dieper in geavanceerde Excel-functies en -formules die relevant kunnen zijn voor planning en roostering. Hierdoor krijg je de tools in handen om complexe roosters en planningen op een efficiënte en nauwkeurige manier te beheren. 

De training richt zich onder andere op effectieve gegevensanalyse en visualisatie binnen Excel, waardoor deelnemers beter inzicht krijgen in complexe roosters en planningen. Door de integratie van praktische oefeningen leren deelnemers hoe ze Excel kunnen gebruiken om gegevens op een overtuigende manier te presenteren en waardevolle inzichten te verwerven. 

Een specifieke focus ligt op het oplossen van complexe planningsuitdagingen met behulp van Excel, waardoor deelnemers na de training met meer zelfvertrouwen en efficiëntie dergelijke vraagstukken kunnen aanpakken. 

Tot slot biedt de training praktische tips en best practices voor het efficiënt gebruik van Excel in onderwijslogistiek. Of je nu nieuw bent in Excel of al ervaring hebt, deze cursus is ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je te voorzien van direct toepasbare kennis. 

De eerstvolgende trainingsdatum is donderdag 21 maart. Gelieve op een ander moment? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Wat gaan we doen?

Tijd & locatieTijd en locatie

21 maart 2024 10:00 - 16:00
Het Eeftink 11-31, Enschede
Een lunch is inbegrepen

KostenKosten

Deelname aan de workshop kost €600,- per persoon. Vrijgesteld van BTW. Er worden geen extra kosten voor studiemateriaal in rekening gebracht.

AanvangsniveauAanvangsniveau

Beginner

ModuleAantal aanwezige trainers

1

Inschrijven

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Vragen? Neem contact op

Stuur ons een bericht

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.