Business Intelligence

Ben je op zoek naar een gestructureerde manier om de beschikbare data binnen je onderwijsinstelling te gebruiken om op basis van deze data besluiten te nemen? Wil je graag data-driven werken?
Beschik je al over rapportages maar zijn deze te complex waardoor  je ze niet gebruikt? Dan is wellicht de expertise van onze BI consultant een meerwaarde voor uw onderwijsinstelling!

Onze BI consultant gaat samen met u op zoek om antwoorden te vinden op uw vragen. Dit doet hij door eerst samen vast te stellen wat exact uw vragen zijn en te bepalen aan welke voorwaarden de antwoorden moeten voldoen. Vervolgens verzamelt hij de benodigde data, beoordeelt deze en verwerkt deze in dashboards of rapportages. Hij legt verbanden tussen gegevens die al bekend zijn binnen uw onderwijsinstelling, denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over inzetplanning en huisvesting. Door het leggen van deze verbanden kan de data op een juiste manier geïnterpreteerd worden en ontstaat er waardevolle informatie. Onze consultant laat u zien hoe u de dashboards en rapportages kan gebruiken om op strategische of tactische besluiten te nemen en te onderbouwen. Processen kunnen hierdoor geoptimaliseerd worden.

Bij Business Intelligence gaat het echter niet alleen om data, maar ook over de menskant. Om het traject een succes te laten worden is het van belang om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren binnen uw onderwijsinstelling. Ook hier zal onze BI-consultant rekening mee houden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en vraagstukken te bespreken.

Bel met 085-3031491 of email info@senzinterim.nl

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.