Roostermaker / Planner

Elke onderwijsinstelling krijgt er wel eens mee te maken; uitval van een planner, de vraag naar een nieuwe planner of behoefte aan training en ondersteuning van uw huidige planningssysteem. Onze roostermakers en onderwijsplanners hebben expertise in huis van alle gangbare software, zoals Xedule, Syllabus+, Untis, TermTime, TimeEdit en Zermelo. Zij zijn betrokken bij het volledige planningsproces en zijn in staat hun kennis en ervaring te vertalen naar een kwalitatief goed rooster. Zij doen niet alleen het werk waar zij voor worden ingezet, maar zij zijn ook gericht op structurele verbetering van het proces. Waar zij verbeterkansen zien zullen zij dit voorstellen en eventueel in de praktijk brengen.

Onze roostermakers en onderwijsplanners zijn werkzaam bij YourPlannerz. Zij doorlopen een training- en coachingstraject en worden door de collega’s van Senz Interim opgeleid tot een volwaardige roostermaker of onderwijsplanner. Na het volgen van het traject stopt deze samenwerking niet. De roostermaker of onderwijsplanner heeft altijd het team van Senz Interim en YourPlannerz  achter zich staan voor extra kennis en expertise.

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig? Heeft u een vacature die snel ingevuld moet worden? Of zoekt u hulp bij de werving & selectie van een planner? Bekijk de website van YourPlannerz voor meer informatie en neem contact met ons op!

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.