Functioneel beheer

Vanwege constante veranderingen in de behoefte van gebruikers en het management, zijn de informatiestromen, applicaties en systemen continu in beweging. De functioneel beheerders van Senz Interim hebben de skills en competenties om goed en helder in kaart te brengen wat de wensen en behoeftes van de gebruikers zijn én kunnen deze vertalen naar de gebruikte applicaties en IT binnen uw onderwijsinstelling. Zij zijn dé schakel tussen diverse stakeholders en anticiperen correct op ontwikkelingen, wijzigingen en wensen van gebruikers.

De functioneel beheerders van Senz Interim werken vanuit de visie dat de applicaties in dienst moeten staan van de gebruiker en niet andersom.

Senz Interim kan ondersteuning bieden op de volgende onderdelen;

  • Het schrijven van een implementatieplan.
  • Ondersteuning of het leiden van de implementatie van nieuwe applicaties
  • Het onderhoudt van de inrichting en gebruikersfuncties van de applicaties
  • Wijzigingen doorvoeren in de infrastructuur van applicaties
  • Het testen van nieuwe functionaliteiten
  • Processen en werkinstructies aanpassen en beschrijven
  • Trainen en coachen van gebruikers

Heeft u binnen uw onderwijsinstelling (tijdelijk) ondersteuning nodig op het gebied van functioneel beheer? Neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren geen standaard programma, maar leveren kwaliteit en maatwerk.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.