Onderwijslogistiek adviseur

Behoefte aan ondersteuning of advies bij uw plan- en roosterproces? Schakel dan een onderwijslogistiek adviseur van Senz Interim in. 

 

Onderwijslogistiek bestaat uit verschillende ketens, ieder met een eigen plek in de organisatie. Eén ding hebben al deze ketens met elkaar gemeen. Ze bestaan grofweg uit 3 onderdelen, namelijk;

  • Medewerkers
  • Processen
  • Systemen

Hoewel het één niet zonder het ander kan, blijkt uit ervaring dat het één soms sneller doorontwikkeld dan het ander. Hierdoor hebben onderwijsinstellingen over het algemeen uiteenlopende deskundigen in dienst, allen met een eigen expertise om de organisatie gericht te kunnen adviseren op het gebied van medewerkers, processen of systemen.

Laat een onderwijslogistiek adviseur een kijkje nemen in uw plan- en roosterproces. Speciaal hiervoor hebben wij een quickscan ontwikkeld waarmee snel en efficiënt uw plan- en roosterproces geanalyseerd wordt. Deze quickscan is een reflectie-instrument waarmee u antwoord krijgt op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Waar liggen de kansen?
  • Hoe kunnen deze kansen benut worden?
  • Waarin moeten wij ontwikkelen?
  • Wat zijn de sterke punten van het proces?

De resultaten worden samen met u besproken en desgewenst kunnen wij ondersteunen in het uitzetten en borgen van de acties ter verbetering van het gehele onderwijslogistieke proces binnen uw onderwijsinstelling.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.