Projectmanagement

Bij Senz Interim begeleiden we projecten in allerlei rollen, zoals die van projectmanager, informatieanalist of business analist. We plannen, nemen de leiding, adviseren en ondersteunen al naar gelang de behoefte. Veel van de projecten die we uitvoeren hebben een IT-component; denk aan een aanbesteding of de implementatie van een roosterpakket. Maar ook bij organisatorische projecten zonder IT-component kunnen we helpen.

Projectmanager

Bij ieder project zijn er drie basiselementen die het succes bepalen: Tijd, geld en kwaliteit. De projectmanagers van Senz Interim zorgen ervoor dat projecten binnen budget, binnen planning en conform de afgesproken kwaliteitseisen verlopen en opgelleverd worden. Onze projectmananagers hebben hier verschillende projectmanagement methodieken voor zoals SCRUM, Prince2 en Agile. De projectmanager stuurt de processen aan waar de projectleider de mensen aanstuurt.

Informatieanalist

Om sturing te kunnen geven aan het onderwijslogistieke proces is een goede data-analyse van wezenlijk belang. Meten is weten. In het onderwijslogistieke proces vindt veel dataverkeer plaats tussen verschillende afdelingen, processen en systemen.
Onze informatieanalisten analyseren de verschilllende processen en informatiestromen binnen onderwijsinstellingen om vervolgesn adviezen te kunnen geven over bijv. Benodigde hard- en software, de beste manier om het systeem in te voeren en mogelijkheden om feedback over het nieuwe systeem te krijgen.
Onze informatieanalisten zijn de link tussen de organisatie en ICT.

Business analist

Onze Business analisten staan midden in de onderwijsinstelling. Ze hebben brede kenis op verschillende gebieden, die met goede sociale vaardigheden in staat zijn de brug te slaan tussen business en IT.
Daar waar onze Business Architecten een strategische visie ontwikkelen, zorgen onze business analisten voor concrete veranderingen en verbeteringen in de onderwijslogistieke processen, al dan niet met informatietechnologie.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.