SummerCampuz

08-07-24 | 09:00 - 17:00 | Enschede

Samen roosteren
Tijdens de SummerCampuz nodigen we jou als roostermaker/onderwijsplanner uit om op het kantoor van YourPlannerz/Senz Interim in Enschede te komen werken aan jouw rooster, samen met verschillende applicatie experts.
Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende workshops, op het gebied van kennisverbreding en/of professionele ontwikkeling.
Uiteraard is een lunch op beide dagen inbegrepen. Ook het diner op dag 1 wordt verzorgd, met aansluitend een ontspannen avondprogramma.

Dag 1
9.00-17.00
In onze kantoortuin sluit je je laptop aan op een extra breed beeldscherm en kun je onder het genot van een kop koffie, en te allen tijde beschikbare expert, aan de slag met jouw rooster. Onze expert kan je helpen met zowel functionaliteiten binnen de applicatie, als algemene plannings- en roosterings tips & tricks. We hebben experts in Xedule, TimeEdit, Syllabus+ en TermTime.

Workshops
11.00-12.00 – Workshop Onderwijslogistiek
Tijdens deze workshop geven we antwoord op wat onderwijslogistiek precies inhoud en ga je zelf de puzzel maken van jouw organisatie. Hoe ziet onderwijslogistiek er bij jou uit en welke rol heb jij binnen het geheel?

15.00-16.00 – Timemanagement
Heb jij wel eens het gevoel dat de input vanuit alle kanten komt en je door de bomen het bos niet meer ziet? Outlook, Teams, WhatsApp, belletjes, face2face, hoe houd je al deze lijnen met elkaar verbonden? In dit uur geven we je een paar praktische tips waar je direct mee aan de slag kan.

Dag 2
9.00-17.00
Opnieuw de mogelijkheid om met jouw rooster aan de slag te gaan, samen met een applicatie expert van Senz Interim.

Workshops
10.00-11.00 – Flexibilisering
Flexibilisering is een hot item binnen het onderwijs en de onderwijslogistiek. In deze workshop geven we inzicht in welke verschijningsvormen van flexibilisering er zijn en hoe je als organisatie de eerste stappen maakt richting flexibel onderwijs en persoonlijke leerpaden.

13.00-14.00 – Data-driven Onderwijslogistiek
We hebben een schat aan data beschikbaar. Of het nou gaat om, lokaalcapaciteit, docentbeschikbaarheid, bezetting- en benuttingsgraden, studentroutes, of andere gegevens, we blijven ze archiveren en bewaren. Hoe zet je deze data in om bij te dragen aan een excellente onderwijslogistiek?

15.30-16.30 – Proces- en kwaliteitsmanagement
In deze workshop reiken we je vaardigheden aan om kwaliteitszorg te verbeteren en om te gaan met de dynamiek binnen de onderwijslogistieke keten.

 

Power BI

Dag 1 – 9.00-17.00
Dag 2 – 9.00 – 15.00

Wil jij nieuwe kennis opdoen en meer uit jouw rol als Onderwijslogistiek Professional halen? Dan is de tweedaagse training Power BI wel wat voor jou! Tijdens deze training krijg je intensieve begeleiding van een Power BI expert, zodat jij de juiste skills hebt om met de data uit jouw onderwijsinstelling een aansprekend dashboard te maken. Uiteraard is een lunch op beide dagen inbegrepen. Ook het diner op dag 1 wordt verzorgd, met aansluitend een ontspannen avondprogramma.
Aanmelden voor de Power BI training kan via deze link

Doorgang van de SummerCampuz vindt alleen plaats bij voldoende deelname.
Aanmelden is mogelijk tot 26 juni. 

Deelnamekosten dag 1: €700 ,-
Deelnamekosten dag 1 en dag 2: €1100,-

Liever deelnemen op een ander moment in de zomer? Dat kan, de SummerCampuz wordt ook aangeboden op 28 en 29 augustus.

Wat gaan we doen?

Tijd & locatieTijd en locatie

8 juli 2024 09:00 - 17:00
Enschede
Een lunch is inbegrepen

AanvangsniveauAanvangsniveau

Beginner, Gemiddeld

Inschrijven

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Vragen? Neem contact op

Stuur ons een bericht

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.