Themabijeenkomst ‘Persoonlijke professionalisering in de onderwijslogistiek’

18-06-24 | 09:30 - 12:30 | Utrecht

Het onderwijs is in beweging en de onderwijslogistiek beweegt mee. De “Best Practises” uit de coronatijd zijn geanalyseerd en worden als standaard geïmplementeerd. Daarnaast veranderd de behoefte van de student, organisatie en docent. Al deze veranderingen vragen om wendbaarheid van de ondersteunende afdelingen en nieuwe manieren van werken.

Is iedereen klaar voor deze stap? De stip op de horizon staat, maar wat vinden de mensen die het mogelijk moeten maken? Op papier zien plannen er vaak fantastisch uit, maar een succesvolle transitie valt of staat met de inzet van de mensen die het mogelijk moeten maken.

Samen met de deelnemers van verschillende onderwijsinstellingen willen we ontdekken wat er mogelijk is om ons personeel te helpen met de weg naar professionalisering. Wij geloven dat mensen het verschil maken in een organisatie. En dat wat je aandacht geeft groeit!

Tijdens deze bijeenkomst zullen Kirsten Zwart (MBO Utrecht) en Jaco van de Meer (MBO Rijnland) hun ervaringen delen met het professionaliseringstraject van hun onderwijslogistieke team. Welke doelen streven zij na? En wat is het resultaat van het gevolgde professionaliseringtraject?

In de themabijeenkomst is ruimte om ervaringen en successen te delen omtrent persoonlijke professionalisering in de onderwijslogistiek. Daarnaast werken we naar concrete tools die we mee kunnen nemen naar onze onderwijsinstelling om professionalisering een boost te geven.

 

Kosten: Gratis bij aanmelding voor 4 juni 2024, daarna € 250,-.
*Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf zo spoedig mogelijk in. 

 

Wat gaan we doen?

Tijd & locatieTijd en locatie

18 juni 2024 09:30 - 12:30
Utrecht
Een lunch is inbegrepen

AanvangsniveauAanvangsniveau

Beginner, Gemiddeld

ModuleAantal aanwezige trainers

1

Inschrijven

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Vragen? Neem contact op

Stuur ons een bericht

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.