Kees van Wijngaarden

Terug naar vorige pagina

Al mijn hele werkzame leven ben ik actief in het hoger onderwijs van Nederland. Begonnen als onderwijsadviseur bij een faculteit van de TU Delft ben ik me steeds meer gaan richten op de onderwijsondersteunende processen. In eerste instantie op het studievolg proces en daarbij ook mijn blikveld verruimd naar het MBO. Vervolgens mijn tanden mogen zitten in het hele aanmeldproces door vanaf het begin betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Studielink. Wat daarna mijn aandacht heeft gekregen is het aanmeldproces voor buitenlandse studenten en samen met een instelling daarvoor een systeem ontwikkeld en geïmplementeerd.
De laatste jaren ben ik steeds meer projecten gaan doen op het gebied van plannen en roosteren. Een heel interessant gebied, waar veel informatie en mensen bij betrokken zijn. Daarnaast ligt mijn interesse ook op het vlak van business- en management informatie. Het is heel boeiend om informatie uit systemen om te zetten tot feiten waarop gestuurd kan worden naar betere processen en een beter eindproduct.

Mijn kracht ligt vooral in het analyseren en doornemen van de problemen en processen. Problemen zijn meestal complexer dan men denkt, maar vragen meestal wel om simpele oplossingen. Soms liggen die voor de hand, maar vaak zit er meer achter dan je op het eerste oog ziet. Ik denk graag op een creatieve manier mee op zoek naar de juiste oplossingen, om die daarna samen met de klant te implementeren.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam
E-mailadres