Quickscan

Wil je weten of jouw onderwijslogistiek optimaal werkt? Voer dan samen met
ons een quickscan uit: Een van onze ervaren collega’s brengt een aantal van de belangrijkste processen binnen jouw onderwijslogistiek in kaart. De quickscan geeft inzicht in bestaande manieren van werken en mogelijke knelpunten en verbeterpotentieel. Waar kunt u tijd besparen in uw onderwijslogistiek? Welke veranderingen gebruikt u om kosten te besparen? Wat is de terugverdientijd?

Wij geven u praktisch advies met antwoorden op deze vragen. Een advies voor een efficiëntere, effectievere en transparantere onderwijslogistiek in uw onderwijsinstelling.

De resultaten worden met u besproken en desgewenst kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten en borgen van de maatregelen om de gehele onderwijslogistiek te verbeteren.

Quickscan aanvragen

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.