Collega aan het woord: Fabian Ellenberger – EarlyBridge

Terug naar blogs

Collega aan het woord: Fabian Ellenberger – EarlyBridge

Geschreven op 27 november 2023

Mijn eerste opdracht bij Senz Interim, begon als projectcoördinator bij EarlyBridge. Nu het project is voltooid, kan ik niets anders dan terugkijken op de prachtige ervaring dat het voor me is geweest, waarin samenwerken met een fantastisch team en bijdragen aan hun missie centraal stonden.

Het proces begon met een grondige analyse van de bestaande systemen en processen. Als coördinator was het mijn taak ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen, zowel intern als extern, op één lijn zaten. Dit vereiste open communicatie, het identificeren van knelpunten en het vaststellen van duidelijke doelstellingen.
Het project verliep soepel dankzij de open en duidelijke communicatie en de regelmatige voortgangsrapportages. Het implementeren van veranderingen in een organisatie is vaak uitdagend, maar door een gestructureerde aanpak konden we weerstand minimaliseren. Het team werd actief betrokken bij het veranderingsproces, wat resulteerde in een soepele en tevreden overgang.
In de afgelopen maanden hebben we uitdagingen aangepakt, veel en goed samengewerkt een ons ingezet voor het verbeteren en faciliteren van processen. De verschillende prestaties van het project tonen de toewijding, inzet en innovatie die het team van EarlyBridge heeft laten zien.

Als projectcoördinator was het mijn verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat het eindproduct voldeed aan de verwachtingen en behoeften van alle belanghebbenden. Dit vereiste flexibiliteit en het vermogen om snel te reageren op feedback.

Ik heb veel geleerd in deze rol, vooral over communicatie met verschillende soorten bedrijven, van projectplanning tot coördinatie, implementatie en evaluatie. Het was een mooie kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en professioneel te groeien. Ik kijk ernaar uit om de waardevolle ervaringen van deze opdracht mee te nemen naar mijn toekomstige opdrachten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het onderwijsmodel, vul dan onderstaand formulier in.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.