Een terugblik: Arezou’s eerste jaar bij Senz Interim.

Terug naar blogs

Een terugblik: Arezou’s eerste jaar bij Senz Interim.

Geschreven op 22 mei 2024

Is het alweer één jaar!?

Wat gaat de tijd toch snel, het lijkt wel alsof er maar één knipper met de ogen nodig is en er is alweer een heel jaar voorbijgevlogen! Ik kan me nog levendig herinneren hoe ik vol spanning en enthousiasme de ruimte van Meet & Match betrad en voor het eerst kennismaakte met Senz Interim/EduViewz, alsof het gisteren was. Meet & Match, onderdeel van het omscholingsprogramma More Data Work van Hogeschool Saxion, onthulde ons wederzijds enthousiasme. Senz Interim bood me de unieke kans om me om te scholen tot dataspecialist, waarvoor ik enorm dankbaar ben.

Op de eerste dag van de maand mei begon ik aan een boeiende reis in de intrigerende wereld van data en onderwijslogistiek. Ondanks dat ik, als hobby, wat ervaring had met het maken van dashboards, was de wereld van onderwijslogistiek volledig nieuw voor mij. Ik realiseerde me al snel dat dit terrein verrassend complex was en dat er een heel nieuwe wereld voor me openging. Voorheen had ik er als student nooit bij stilgestaan hoeveel er eigenlijk komt kijken bij het opzetten van een onderwijsplanning en roostering. Het bleek een veel uitgebreider proces te zijn dan ik had verwacht en ik besefte hoeveel impact elk detail kan hebben op het eindresultaat.

Het afgelopen jaar was voor mij een zeer uitdagend, maar uiterst leerzaam jaar geweest vanwege mijn keuze om parttime naar school te gaan. Na een jaar hard werken en toewijding, ben ik trots om de resultaten te kunnen delen van mijn inspanningen voor de onderwijssector. Met veel trots heb ik dashboards ontwikkeld voor diverse onderwijsinstellingen, en waarvan er een gepresenteerd wordt op de aankomende CVI conferentie. Daarnaast heb ik mijn kennis verrijkt door het behalen van diverse certificaten op het gebied van data en ICT landschap. Ook heb ik de lay-out van EduViewz veranderd en er staan nog meer spannende projecten op de planning waar ik de marketingafdeling graag aan overlaat om over te vertellen. Ik wil in het bijzonder mijn werkgever en collega’s bedanken voor hun steun die mij in staat heeft gesteld mijn expertise uit te breiden.

Ik geloof dat dit nog maar het begin is en ik kijk er naar uit om mijn ervaringen verder uit te breiden in deze boeiende sector. Ik behoud mijn enthousiasme en vastberadenheid in mijn werk en ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst nog meer voor mij in petto heeft. Ik sta klaar voor de uitdagingen die nog voor me liggen en blijf streven naar groei en verbetering. Mijn motto blijft onveranderd: blijf doorgaan en blijf groeien!

Meer weten?

Wil je meer informatie over het onderwijsmodel, vul dan onderstaand formulier in.

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan voor de Senz Interim nieuwsbrief.

Please wait...

Hartelijk dank voor het aanmelden op de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Er is een bevestigingsmail naar u verzonden. Deze moet u eerst bevestigen voordat u mails van ons zult ontvangen.