Workshops & Events

Regelmatig organiseert Senz Interim workshops en events waar medewerkers van verschillende onderwijsinstellingen bij elkaar komen om te brainstormen over diverse actuele onderwerpen op het gebied van onderwijslogistiek

Terug naar vorige pagina

De workshops vinden plaats onder leiding van één of meerdere professionals. Tijdens de workshops worden de meest actuele onderwerpen besproken, bijvoorbeeld hoe men om kan gaan met de toenemende vraag naar huisvesting of hoe piekmomenten in het roosteren opgevangen kunnen worden.

Na afloop hebben de deelnemers nieuwe inzichten en zijn in staat om met een frisse blik naar de bestaande processen te kijken.

Naast het organiseren van workshops met open inschrijving, organiseert Senz Interim ook incompany workshops.

Hieronder staan de komende workshops vermeld. Door op de knop aanmelden te klikken wordt meer informatie getoond over de workshop.

 • 16
  sep
  Webinar: Onderwijsplanning in control tijdens Corona
 • 04
  nov
  Leiding geven aan onderwijslogistieke teams
 • 11
  nov
  Persoonlijke effectiviteit in onderwijslogistiek
Webinar: Onderwijsplanning in control tijdens Corona

Tijdens de Webinars in het voorjaar hebben we stilgestaan bij de impact van Corona op de onderwijs-planning.  Verschillende projectgroepen en facilitaire afdelingen hebben inmiddels voor de onderwijsinstellingen berekend hoeveel studenten er nog in een ruimte passen op basis van 1,5 meter afstand van elkaar. Met de veiligheidsregio’s en OV maatschappijen is gesproken over spreiding van de studenten en hoe het aantal vervoersbewegingen van studenten kan worden beperkt.

In deze Webinar, nemen we geïnteresseerden mee door een aantal overzichten die gemaakt zijn voor een instelling om in control te blijven t.a.v. de Corona regels. Want hoe gaan we er voor zorgen dat we snel kunnen anticiperen op verscherpte of versoepelende maatregelen als het gaat om onderwijsplanning en roostering.

Tijd en locatie
16 september, 13:00 - 14:00
Online
Inschrijven & Programma
Leiding geven aan onderwijslogistieke teams

4 dagen om je leidinggevende impact te vergroten!

Deze training is erop gericht om je inzicht te geven in jouw leidinggevende kwaliteiten, die te versterken en daarmee meer (bedoelde) impact te hebben met jouw team(s) binnen onderwijslogistiek.

Drie weken achter elkaar volg je een trainingsdag. Na de derde dag ga je met een concrete opdracht in jouw praktijk aan de slag. De vierde en laatste dag, na enkele weken, presenteer je de resultaten en krijg je in een intervisie-achtige setting feedback van je medecursisten en de trainer. Met die feedback kun je je praktijkcase verder finetunen voor de beste impact.

Tot slot: Tijdens het gehele traject werk je aan je persoonlijke leiderschapsvisie en -missie.

De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers, waardoor er volop tijd en aandacht is om diepgang te creëren. Leren van elkaars successen en fouten, ervaringen delen met verschillende onderwijsinstellingen, daar word je beter van. Het zorgt er ook voor dat het een heel praktische training wordt, waar de praktijk met de theorie wordt gematched.

 

Tijd en locatie
04 november, 09:00 - 16:00
Enschede
Kosten
Deelname aan de workshop kost € 1.495,- per persoon. Vrijgesteld van BTW.
Lunch
Bij de workshop is een lunch inbegrepen.
Inschrijven & Programma
Persoonlijke effectiviteit in onderwijslogistiek

Momenteel vinden er veel veranderingen plaats in het vakgebied onderwijslogistiek. Voor de medewerkers in de onderwijslogistiek een grote uitdaging om mee te veranderen!

Tijd en locatie
11 november, 09:00 - 16:00
Enschede
Kosten
Deelname aan de workshop kost € 295,- per persoon. Vrijgesteld van BTW.
Lunch
Bij de workshop is een lunch inbegrepen.
Inschrijven & Programma

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief