Workshops & Events

Regelmatig organiseert Senz Interim workshops en events waar medewerkers van verschillende onderwijsinstellingen bij elkaar komen om te brainstormen over diverse actuele onderwerpen op het gebied van onderwijslogistiek

Terug naar vorige pagina

De workshops vinden plaats onder leiding van één of meerdere professionals. Tijdens de workshops worden de meest actuele onderwerpen besproken, bijvoorbeeld hoe men om kan gaan met de toenemende vraag naar huisvesting of hoe piekmomenten in het roosteren opgevangen kunnen worden.

Na afloop hebben de deelnemers nieuwe inzichten en zijn in staat om met een frisse blik naar de bestaande processen te kijken.

Naast het organiseren van workshops met open inschrijving, organiseert Senz Interim ook incompany workshops.

Hieronder staan de komende workshops vermeld. Door op de knop aanmelden te klikken wordt meer informatie getoond over de workshop.

  • 11
    feb
    Webinar2: Privacy en gegevensbescherming in de toets- en onderwijslogistiek
Webinar2: Privacy en gegevensbescherming in de toets- en onderwijslogistiek

Op donderdag 11 februari 2021 organiseert Senz Interim – kennispartner in onderwijslogistiek in samenwerking met Lotte Swaters (privacy adviseur en privacy officer) een Webinar over Privacy en gegevensbescherming in de onderwijs- en toetslogistiek.

Een actueel onderwerp dat vele vragen oproept. Mag u een camera in een ruimte plaatsen zodat de studenten die thuis zitten de les kunnen volgen? Mag u studenten vragen of ze Corona gerelateerde klachten hebben? 

In deze interactieve Webinar geven we u een inkijk in de wereld van privacy en gegevensbescherming en de consequenties hiervan op de onderwijs- en toetslogistiek. Vanuit het onderwijslogistieke model bespreken we een aantal veel voorkomende vraagstukken. 

Daarnaast is er ruimte voor uw eigen inbreng en vragen. 

U kunt kosteloos deelnemen. Aanmelding kan d.m.v. het inschrijfformulier.

Tijd en locatie
11 februari, 13:00 - 14:00
Online
Inschrijven & Programma

Onze opdrachtgevers

Aarhus Universiteit

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijslogistiek? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief